פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, נענע ופטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידות יד יווניות עם ירקות, שמיר, מנטה ו Fetan. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לכו לחנות ותביאו שמן צמחי, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו פשטידות עם נקניקיות ופטה., נקניקיות, פלפל ופשטידות יד פטה, ו דלעת סקווש ופשטידות יד פטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את הקמח עם 3/4 כפית מלח. הפוך באר במרכז ולהוסיף את המים, 1/4 כוס שמן הזית והחומץ.
מערבבים עד הבצק מגיע יחד; זה יהיה דביק.
להעביר את הבצק למשטח עבודה משוריין ללוש עד חלקה ולא דביק יותר, באמצעות מגרד מאפה כדי לשחרר אותו מפני השטח עבודה. לעטוף את הבצק בניילון נצמד; לקרר במשך 1 שעה.
במחבת גדולה, לחמם את 2 כפות הנותרים של שמן זית.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, 3 דקות.
מוסיפים את הירוקים ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד נבול, 2 דקות. מערבבים בשמיר, נענע ואורגנו ומבשלים עד נבול, 1 דקה.
להעביר את התוכן של המחבת למסננת ולתת מגניב. כאשר הירוקים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לסחוט כל נוזל עודף.
בקערה גדולה, לשלב את הירוקים עם גבינת פטה, פרמזן-רג ' יאנו והביצה. מתבלים את המילוי עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
קמח קל גיליון אפייה גדול, מעוטר. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקומח קלות; לחתוך ל 4 חתיכות שוות.
מגלגלים כל חתיכה עד 9 אינץ 'עגול 1/16 אינץ' עבה. באמצעות צלחת 8 אינץ 'כתבנית, לחתוך דיסק 8 אינץ' מכל סיבוב. תל אחד-רבע מהמילוי במחצית התחתונה של כל דיסק. מקפלים את הבצק כדי לעשות חצי ירח; לחץ על קצה הבצק כדי לאטום. באמצעות מזלג קל מקומח, crimp את הקצוות.
להעביר את פשטידות היד אל תבנית אפייה מוכנה.
במחבת גדולה, לחמם 1/4 אינץ ' של שמן צמחי על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים 2 פשטידות בכל פעם ומטגנים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב עמוק, על 6 דקות.
מסננים את העוגות על מגבות נייר.