פאי מרנג לימון קטן לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 5 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 285 קלוריות . תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כקינוח זול. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 21% , וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: פשטידות מרנג לימון קטן , פשטידות מרנג לימון קטן , ופשטידות מרנג לימון קטן .
הוראות
1
בקערה מערבבים קמח ומלח; לחתוך קיצור וחמאה עד לקבלת פירורים. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
5 כוסות אפרסקים קלופים פרוסים
5 כוסות תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
בצק
תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
2/3 כוס מים (5 אונקיות)
משמשים (מיובשים), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימורים
2
מגלגלים כל חלק ל-5 אינץ'. מעגל.
מרכיבים שתצטרך
גלול
3
מעבירים לשניים 10 אונקיות. כוסות רפרפת. לחץ על הבצק בגובה של 1-1/8 אינץ' לצדדים של כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
בצק
4
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
בוטנים קלויים כתושים, מלוחים, מחולקים
5
אופים ב-425 מעלות למשך 7-10 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
שזיפים מיובשים, מגולענים וקצוצים
6
בסיר מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח. מערבבים בהדרגה מים קרים עד לקבלת מרקם חלק. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
2/3 כוס מים (5 אונקיות)
משמשים (מיובשים), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ציפוי וניל
7
מסירים מהאש.
8
מערבבים מחצית מהמילוי החם לתוך חלמון ביצה; להחזיר הכל למחבת. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג 1 (9 אינץ') עגולה
ציוד שתשתמש בו
תריסר טורטיות תירס בגודל 5 אינץ', רצוי לבנות, או קליפות טאקו מוכנות
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון וחמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 לחמים שטוחים בפיתות (7 אינץ').
5 כוסות תפוחי אדמה מבושלים קלופים פרוסים (בערך 5 בינוניים)
10
יוצקים לתוך קליפות מאפה. בקערה קטנה מקציפים חלבון ביצה וקרם טרטר במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
קונכיות מאפה
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
דלעת, שימורים
11
מורחים באופן שווה על המילוי החם, אוטמים את הקצוות לקרום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת מיכל (8 אונקיות), חתוכה לחתיכות
12
אופים בחום של 350 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהמרנג מזהיב. מצננים על רשת למשך שעה; מקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קציר מאוחר סוביניון בלאן, יין קרח, יציאה לבנה
קציר מאוחר של סוביניון בלאן, יין אייס ופורט לבן הם בחירה מצוינת עבור פאי מרנג לימון. מכיוון שפאי מרנג לימון הוא די חומצי, אתה יכול ללכת עם כל אחד מהיינות המתוקים האלה. The Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
Saddleback Cellars Nils Late Harvest סוביניון בלאן
קינוח בבקבוק, עם ניחוחות של אגס מיובש, תפוח אפוי, תאנים, מתובל במוסקט, ציפורן, פלפל אנגלי ווניל. משקל בינוני, בהיר ומאוזן להפליא - עם המתיקות הנכונה וחמיצות תוססת.