פשטידות משמש ואפרסק מטוגנות
משמש ו פשטידות מטוגנות אפרסק הוא צמחוני ומספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך חלב, שמן צמחי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח. 99 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. וזה די גרוע. נסו עוגת משמש-אפרסק Brandied, עוגת אפרסק (מטוגן), ו פשטידות אפרסק מטוגנות מתובלות ומתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לערבב יחד קמח ומלח.
חותכים בקיצור עד שהתערובת מתפוררת.
מערבבים בחלב ומערבבים עד שהבצק יוצר כדור.
מרדדים בצק לחתוך לתוך 18 עיגולים 6 אינץ'. תניח בצד.
כדי לעשות מילוי: בסיר גדול, לשלב משמשים, אפרסקים וסוכר.
הוסף מספיק מים כדי לכסות פירות. מכסה מחבת ומבשלים על אש נמוכה עד הפרי מתפרק.
הסר את המכסה ולהמשיך לבשל עד המים התאדה.
מניחים שמן או קיצור במחבת קטנה גבוהה צדדית.
מניחים מעל חום בינוני. כפית כמויות שוות של מילוי לתוך כל מעגל מאפה לקפל במחצית. מאפה חותם עם מזלג טבול במים קרים.
מטגנים כמה פשטידות בכל פעם בשמן חם, משחימים משני הצדדים.
מסננים פשטידות על מגבות נייר.