פשטידות פיצה ליל כל הקדושים
פשטידות פיצה ליל כל הקדושים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, בצל, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פשטידות Whoopie ליל כל הקדושים, פיצה ליל כל הקדושים, ו פיצה בראוני ליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375-אף, משמנים ארבעה תבשילים בני 10 עד 12 גרם.
מבשלים בשר בקר טחון, בצל ופלפל בל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא חום; לנקז. מערבבים ברוטב פיצה ופטריות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום. מבשלים חשפו 5 דקות, ערבוב מדי פעם. תערובת בקר כפית לתוך תבשילים.
מפזרים 1/4 גבינות על כל אחד.
מערבבים תערובת ביסקוויק ומים חמים מאוד; לנצח במרץ 20 שניות. להפוך את הבצק על פני השטח מאובק עם תערובת ביסקוויק; בעדינות לגלגל בתערובת ביסקוויק למעיל. צורה לכדור; ללוש כ 10 פעמים או עד חלקה. מחלקים בצק ל 4 כדורים. ללטף כל כדור לתוך מעגל בגודל של קוטר של תבשיל.
חותכים פורקן קיטור בכל מעגל עם סכין או חותך עוגיות.
מניחים כל מעגל על תערובת בשר בתבשיל.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום בהיר מאוד.