, המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 689 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה russet, בצל, שרימפסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת בראוני Fudgiest (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
מניחים תפוחי אדמה בסיר ומכסים במים. מתבלים היטב עם מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסננים ומניחים תפוחי אדמה בחזרה בסיר ומחית עם 1 כף חמאה ו 1/2 כוס חלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר מהחום ולשמור על חום.
5
מניחים ביצים בסיר ומכסים עם 2 ליטרים מים קרים, מביאים לרתיחה ואז להסיר מן החום לכסות עם מכסה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
6
מניחים 2 כוסות חלב, טימין, ועלי המפרץ במחבת בינונית על חום בינוני. כאשר בועות מתחילות להיווצר על פני השטח, מניחים בקלה ואת האדוק בחלב וציד עד בקלה מבושל כמעט אם כי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
האדוק.
2 כוסות שיני שום
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מסננים דגים מחלב, שומרים חלב. להשליך קורנית ועלי דפנה. לפזר דגים לאורך החלק התחתון של צלחת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 כוסות שיני שום
ממתק תמנון בריט
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר בינוני על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
10
מפזרים קמח ומבשלים, ערבוב, עד הקמח רק התחיל חום, על 4 דקות.
לטאטא כל הזמן, להוסיף חלב שמורות זרם יציב דק. המשך לבשל עד שהחלב מתחיל להתעבות, כ -6 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהוסיף שמנת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
לפזר שרימפס על דגים עלומים, ואחריו אפונה. לאחר הביצים קרירות מספיק כדי להתמודד, לקלף, ואז לחתוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שמן לטיגון, רצוי קנולה
ממתק תמנון בריט
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
13
מניחים ביצה פרוסה על אפונה ואז לשפוך חלב מעובה מעל.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
שמן לטיגון, רצוי קנולה
14
מורחים תערובת פירה על גבי נקודה עם הנותרים 2 כפות חמאה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.