פשטידת דגים עם מחית זעפרן
פאי דגים עם מחית זעפרן לוקח מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שאלוט, רבע קילו תפוח אדמה, צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל דגים עם זעפרן קוסקוס, רוטב זעפרן לדגים-ספרד, ו דג טג'ין עם זעפרן ושקדים.
הוראות
עצה שאלוט וחומץ לסיר ומניחים על החום כך שהחומץ מתאדה במהירות. להתיז את היין הלבן ולהפחית עד יבש כמעט.
מוסיפים שמנת, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים בעדינות עד מופחת על ידי שני שלישים ועבה מאוד. השאר לקרר.
חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד עם סרטנים.
עצה תרד לתוך מסננת גדולה ויוצקים מעל מים רותחים מקומקום עד שכל התרד הוא נבול (ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה יותר מפעם אחת). מגניב מתחת לברז קר, ולאחר מכן לסחוט את התרד בחוזקה כדי להיפטר כל נוזל עודף.
כדי להפוך את הציפוי, מועכים את הזעפרן, שום וצ ' ילי יחד באמצעות עלי ומרגמה. עצה לסיר עם חלב, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום להחדיר. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות עד רך.
מסננים, ואז מחית היטב עם חלב חדור, שמן זית, מיץ לימון וגרירה.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
כדי להרכיב את העוגה, לערבב את הדגים וסרטנים לתוך קרם קר עד מצופה לחלוטין. להטות את הדג לתחתית של צלחת גראטן גדולה לפזר על גושים של בשר סרטנים. לפענח את התרד ולהניח אותו על הדגים, ואז העליון עם מחית. מבשלים את העוגה במשך כ 30 דקות עד הזהב ומתחיל חום בועה סביב הקצוות.
מגישים עם ירקות ירוקים אם אתה רוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.