קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

פשטידת דגים עם מחית זעפרן

פשטידת דגים עם מחית זעפרן
פאי דגים עם מחית זעפרן לוקח מסביב 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שאלוט, רבע קילו תפוח אדמה, צ'ילי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל דגים עם זעפרן קוסקוס, רוטב זעפרן לדגים-ספרד, ו דג טג'ין עם זעפרן ושקדים.

הוראות

1
עצה שאלוט וחומץ לסיר ומניחים על החום כך שהחומץ מתאדה במהירות. להתיז את היין הלבן ולהפחית עד יבש כמעט.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים שמנת, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים בעדינות עד מופחת על ידי שני שלישים ועבה מאוד. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
3
חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד עם סרטנים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
עצה תרד לתוך מסננת גדולה ויוצקים מעל מים רותחים מקומקום עד שכל התרד הוא נבול (ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה יותר מפעם אחת). מגניב מתחת לברז קר, ולאחר מכן לסחוט את התרד בחוזקה כדי להיפטר כל נוזל עודף.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
כדי להפוך את הציפוי, מועכים את הזעפרן, שום וצ ' ילי יחד באמצעות עלי ומרגמה. עצה לסיר עם חלב, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום להחדיר. מביאים את תפוחי האדמה לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
זעפרןזעפרן
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
מסננים, ואז מחית היטב עם חלב חדור, שמן זית, מיץ לימון וגרירה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
7
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כדי להרכיב את העוגה, לערבב את הדגים וסרטנים לתוך קרם קר עד מצופה לחלוטין. להטות את הדג לתחתית של צלחת גראטן גדולה לפזר על גושים של בשר סרטנים. לפענח את התרד ולהניח אותו על הדגים, ואז העליון עם מחית. מבשלים את העוגה במשך כ 30 דקות עד הזהב ומתחיל חום בועה סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטניםבשר סרטנים
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מגישים עם ירקות ירוקים אם אתה רוצה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.