פשטידת דלעת II
פשטידת דלעת II דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם בורבון, ג'ינג'ר גבישי, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים קלות.
מוסיפים שמנת, מלח, סוכר, קינמון, allspice, ודלעת.
מערבבים היטב, ואז מערבבים בג ' ינג ' ר מסוכר וקוניאק, רום, או בורבון. בזהירות לשפוך תערובת לתוך קונכיה אפויה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. רפרפת עדיין תנענע.
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.