קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשטידת דלעת II

פשטידת דלעת II
פשטידת דלעת II דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם בורבון, ג'ינג'ר גבישי, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: עוגת פודינג קוקוס, דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים קלות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים שמנת, מלח, סוכר, קינמון, allspice, ודלעת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמוןקינמון
דלעתדלעת
קרםקרם
סוכרסוכר
מלחמלח
4
מערבבים היטב, ואז מערבבים בג ' ינג ' ר מסוכר וקוניאק, רום, או בורבון. בזהירות לשפוך תערובת לתוך קונכיה אפויה.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכרזנגביל מסוכר
קונכיות מאפהקונכיות מאפה
בורבוןבורבון
קוניאקקוניאק
רוםרום
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. רפרפת עדיין תנענע.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
מגישים עוגה חמה או בטמפרטורת החדר.
7
מקשטים עם קצפת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת