פשטידת דלעת עם Streusel אגוז מתובל
פשטידת דלעת עם Streusel אגוז מתובל הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: דלעת פאי מתובל זרעי דלעת, עוגת דלעת אגוז-Streusel, ו מאפינס דלעת Streusel אגוז.
הוראות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 13 אינץ'.
העברה ל 9 אינץ צלחת עמוקה צלחת עוגת זכוכית. Trim overhang ל 1/2 אינץ'. מקפלים overhang תחת; crimp קצוות דקורטיביים. להכניס למקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 375°f. קו קרום עם לסכל. מילוי עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים עד הקצוות מתחילים חום וקרום מוגדר, על 17 דקות.
אופים עד חום זהוב, לחיצה עם גב של מזלג אם בועות קרום, על 5 דקות יותר.
העברה לrack. לשמור על טמפרטורת התנור.
מערבבים קמח, סוכר, זנגביל, קינמון ואגוז מוסקט בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה; לשפשף עם קצות האצבעות עד צורות ארוחה גס. מערבבים אגוזים.
להקציף דלעת, 1 כוס סוכר, ו 1/2 כוס סוכר חום בקערה בינונית.
מפזרים streusel מעל מילוי.
אופים עוגה עד streusel הוא זהב ומילוי מוגדר, כ 45 דקות. מגניב על מתלה לפחות 2 שעות. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)