פשטידת דלעת עם פססטרוסל.
פשטידת דלעת מעוטרת בסרוסל דורשת 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, סוכר מגורען, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: פשטידת דלעת עם פססטרוסל., פשטידת דלעת עם פססטרוסל., ו Streusel עקף פשטידת דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מניחים קרום עוגה במחבת פאי זכוכית 9 אינץ ' כפי שמכוונים על תיבה עבור פאי מלא קרום אחד.
בקערה גדולה, מערבבים מילוי מרכיבים עד מעורבב היטב.
אופים 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F; אופים 15 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים streusel.
מפזרים streusel מעל מילוי דלעת.
אופים 15 עד 20 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בעדינות לקפל קליפת תפוז לתוך ציפוי מוקצף.
מגישים פאי עם ציפוי. לאחסן במקרר.