פשטידת דראופי.
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת Drupey. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך קורנפלור, חמאה, מים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
מניחים דובדבנים, נקטרינות ומשמשים לתוך מסננת כדי לנקז כל נוזל עודף.
כדי להפוך את הבצק: בקערה בינונית, לשלב קמח ומלח.
חותכים 3/4 כוס חמאה לתערובת קמח עד שהוא דומה פירורים גסים.
יוצקים כף אחת של מים בכל פעם עד הבצק נדבק יחד.
הוסף מים נוספים במידת הצורך. מחלקים בצק לשני חלקים.
לרדד חצי מעגל toa 1/8 של אינץ 'עבה, ואז למקם 9 מחבת פאי אינץ'.
מגלגלים את החצי השני של הבצק וחותכים לרצועות ארוכות ברוחב 1/2 אינץ'. תניח בצד.
מניחים את תערובת הפירות סחוט לתוך קערה בינונית, מערבבים את הסוכר, קינמון, קורנפלור וקמח; לשפוך לתוך מחבת העוגה מוכן. נקודה עם שתי כפות הנותרים של חמאה. מסדרים את רצועות המאפה לתוך הקצוות הסריג העליון crimp. בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמון הביצה וכפית מים, ומשתמשים במברשת מאפה כדי לצפות רק את רצועות הסריג-לא את הקצוות.
אופים בתנור שחומם מראש ואופים במשך 25 דקות, עד שהקרום מתחיל להשחים. להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים במשך 20 עד 25 דקות נוספות.
הסר מהתנור ולתת להתקרר קצת לפני ההגשה.