פשטידת הודו עם ביסקוויט עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מרווה, טורקיה, אפונהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, פשטידת עוף עם ביסקוויט חמאה, ו פשטידת הודו עם בצק תפוחי אדמה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
להוסיף 1 כפית מלח ופלפל; לטגן 5 עד 6 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
הוסף יין; לבשל 3 עד 4 דקות או עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
5
מערבבים יחד 1/2 כוס קמח וחלב; מוסיפים לתערובת יין, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות או עד מעובה. מערבבים בתרנגול הודו ואפונה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
חותכים חמאה 1/4 כוס לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
8
חתיכות חמאה דופק, הנותרים 3/4 כוס קמח, נשאר 1/4 כפית מלח, אבקת אפייה, סודה 4 עד 6 פעמים או עד מתפורר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
9
מוסיפים מחצית הנותרים של בצל ומרווה; עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף חלב חמאה דרך מצנח מזון, עיבוד עד הבצק יוצר כדור. הפוך על משטח משוריין בכבדות; ללוש 3 או 4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות