פשטידת מרק פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת מרק פירות ים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך בייקון, שרימפס, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, מחממים 2 כוסות מים והמלח לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים תפוחי אדמה; חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לכסות ומבשלים 5 עד 7 דקות או עד במכרז; לנקז.
תנור חום ל 204°. Spray 11x7-inch (2-quart) תבנית אפייה עם ספריי בישול.
בינתיים, בסיר 3 ליטר כבד, לבשל בייקון מעל חום בינוני, מפנה מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון; להתפורר ולהניח בצד. באמצעות מקציף חוט, מערבבים קמח לתוך טפטוף בייקון. מערבבים בהדרגה מיץ צדפות, שמנת מתוקה ומלח בצל.
חום עד מעובה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים תפוחי אדמה, בייקון, אפונה וגזר, תירס ותימין. מבשלים 3 עד 4 דקות יותר או עד חם. מערבבים שרימפס בשר סרטנים. תערובת כפית לתבנית אפייה.
על משטח מקומח קלות, להתפתח מאפה.
רול לתוך מלבן 12x8 אינץ'. עם סכין חדה, לחתוך חריצים במאפה כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים מאפה בתבנית אפייה על תערובת פירות ים חם.
רול הקצוות החיצוניים של מאפה על הקצוות של צלחת אפייה, ולחץ על הקצוות.
אופים 30 עד 40 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב עמוק.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.