פשטידת עוף
פאי עוף עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.08 $ למנה. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 4266 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. אם יש לכם חמאה, חמאה, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם ציון ספונקולרי של 52%, המנה הזו מוצקה. נסו פשטידת שמיר עוף סיר גאלט: פשטידה לסתיו, פשטידת Blackbird......או פשטידת עוף, כרישה ותפוחי אדמה!, ופשטידת עוף (Tater Tot Pot Pie) (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
שים את העוף בתבנית של 2 ליטר.
מערבבים את המרק והמרק בסיר בינוני ומביאים את התערובת לרתיחה.
יוצקים את תערובת המרק על העוף.
בקערה בינונית נפרדת מערבבים את הקמח עם הפלפל. מערבבים פנימה את החמאה המומסת ואת החלב.
יוצקים את התערובת הזו על התבשיל ומחליקים את החלק העליון; לא לערבב.
אופים את התבשיל עד שהקרום שחום והמלית שמתחתיו חמה ומבעבעת, 45 דקות.