פשטידת עוף II
פשטידת עוף II עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 286 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . אם יש לך מלח ופלפל, חצאי חזה עוף, ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף חזה עוף במים ולאחר מכן למקם בסיר עם מים רק כדי לכסות את העוף להוסיף קצת מלח ופלפל ואבקת שום. מביאים לרתיחה, לכבות חום לכסות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לשטוף ולחתוך תפוחי אדמה לחתיכות בגודל ביס ומרתיחים עד כמעט מזלג מכרז.
לשטוף סלרי לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
חותכים בצל לחתיכות בגודל ביס.
במחבת כבדה גדולה, מעל חום בינוני, סלרי מטגן ובצל עם 2 כפות שמן, במשך 5 עד 8 דקות.
מוסיפים את הירקות הקפואים ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים קמח ומבשלים כ -30 שניות.
מוסיפים מרק עוף ומביאים לרתיחה. לאחר שהוא הפך עבה, להוסיף תפוחי אדמה.
הסר עוף מן הסיר לחתוך לחתיכות בגודל ביס ולהוסיף תערובת ירקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים תערובת לתוך צלחת פאי עמוק 9 אינץ ' לכסות עם קליפת עוגה. ודא שאתה crimp הקצוות של קליפת העוגה לצלחת כך לא לשפוך מיצים בתנור.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 45 דקות או עד פגז עוגה מבושל חום זהוב.