קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

פשטידת עוף וכרישה.

פשטידת עוף וכרישה.
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 292 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, כרישה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כיסי פשטידת עוף, פשטידת עוף מבושלת איטית., ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.

הוראות

1
בסיר גדול, לשלב חתיכות רגל עוף, בצל, פטרוזיליה, 1/2 חבורה טימין, ו 3 עלי מרווה, ולכסות במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, להפחית נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך ונופל מעצם, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר ושמור חתיכות עוף, מסננים בישול נוזלי ושמורה, ולהשליך מוצקים הנותרים. חזור בישול נוזלי לסיר ומבשל עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 10 דקות. שמור.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
לגרוס את העוף ולהעביר לקערה גדולה, להשליך עור ועצמות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
הסר עלים מן הקורנית הנותרת, לחתוך דק מרווה הנותרים. ממיסים 1 כפות חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף כרישה, עלי קורנית, ומרווה פרוסה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרישה הם התרככו אבל לא השחמה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
שילוב כרישה ועוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
ממיסים את שאר החמאה במחבת על חום גבוה בינוני ומוסיפים קמח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח רק מתחיל חום, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לטאטא כל הזמן, להוסיף לאט 1 1/2 כוסות שמור בישול נוזלי חרדל דיז ' ון ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
הסר מהחום ולהקציף בשמנת, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
יוצקים רוטב על עוף כרישה ומערבבים עד לשלב מלא; טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
כדי להרכיב את העוגה: להתאים את מתלה התנור למצב באמצע ולחמם מראש ל 204°. לחלק בצק עלים ל 2 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך מלבן 9-by 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
מניחים 1 מלבן על תבנית אפייה מרופדת, ולאחר מכן מניחים את המילוי במרכז העוגה עוזב גבול 1 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
13
מברישים את הגבול עם ביצה מוכה, ולאחר מכן מניחים את גיליון המאפה שנותר על גבי. צבטו את הקצוות סגורים, ולאחר מכן צחצחו את הקצוות עם ביצה וקפלו כל קצה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
14
תבריש את שאר העוגה עם ביצה. עם קצה של סכין, לעשות שני חורים למרכז עבור האדים לברוח, בעדינות להבקיע את החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
15
אופים עד העוגה הוא חום זהוב פריך, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
16
מעבירים למגש הגשה ומגישים.