פשטידת עוף וכרישה.
מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 292 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות אם יש לכם חמאה, כרישה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כיסי פשטידת עוף, פשטידת עוף מבושלת איטית., ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית.
הוראות
בסיר גדול, לשלב חתיכות רגל עוף, בצל, פטרוזיליה, 1/2 חבורה טימין, ו 3 עלי מרווה, ולכסות במים. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, להפחית נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך ונופל מעצם, על 1 שעה.
הסר ושמור חתיכות עוף, מסננים בישול נוזלי ושמורה, ולהשליך מוצקים הנותרים. חזור בישול נוזלי לסיר ומבשל עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 10 דקות. שמור.
לגרוס את העוף ולהעביר לקערה גדולה, להשליך עור ועצמות.
הסר עלים מן הקורנית הנותרת, לחתוך דק מרווה הנותרים. ממיסים 1 כפות חמאה במחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
הוסף כרישה, עלי קורנית, ומרווה פרוסה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הכרישה הם התרככו אבל לא השחמה, על 4 דקות.
ממיסים את שאר החמאה במחבת על חום גבוה בינוני ומוסיפים קמח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הקמח רק מתחיל חום, על 2 דקות.
לטאטא כל הזמן, להוסיף לאט 1 1/2 כוסות שמור בישול נוזלי חרדל דיז ' ון ולהביא לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף בשמנת, ואז העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
יוצקים רוטב על עוף כרישה ומערבבים עד לשלב מלא; טעם ועונה שוב עם מלח ופלפל במידת הצורך. אפשר לתערובת להתקרר לחלוטין לפני הרכבת עוגה.
כדי להרכיב את העוגה: להתאים את מתלה התנור למצב באמצע ולחמם מראש ל 204°. לחלק בצק עלים ל 2 חתיכות לגלגל כל חתיכה לתוך מלבן 9-by 11 אינץ'.
מניחים 1 מלבן על תבנית אפייה מרופדת, ולאחר מכן מניחים את המילוי במרכז העוגה עוזב גבול 1 אינץ'.
מברישים את הגבול עם ביצה מוכה, ולאחר מכן מניחים את גיליון המאפה שנותר על גבי. צבטו את הקצוות סגורים, ולאחר מכן צחצחו את הקצוות עם ביצה וקפלו כל קצה.
תבריש את שאר העוגה עם ביצה. עם קצה של סכין, לעשות שני חורים למרכז עבור האדים לברוח, בעדינות להבקיע את החלק העליון של העוגה.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב פריך, על 20 דקות.
מעבירים למגש הגשה ומגישים.