פשטידת קציצה איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פשטידת בשר איטלקית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 499 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פטוצ'יני, כדורי בשר רגילים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון של 58% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פשטידת קציצה איטלקית, קציץ בשר איטלקי., ו צוללות קציצה איטלקיות.
הוראות
תנור חום ל 350°f. צלחת פאי ספריי, 9x1 1/4 אינץ', עם ספריי בישול. קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות.
מקציפים ביצה וחמאה בקערה גדולה עם מזלג או מקציף חוט. מערבבים פטוצ ' יני ו 1 כוס הגבינה. תערובת כפית לצלחת עוגה; לחץ באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של צלחת עוגה באמצעות גב כף עץ או מרית גומי.
לזרוק רוטב ספגטי, כדורי בשר ופלפל פעמון בקערה גדולה. תערובת כדורי בשר לתוך קרום פטוצ ' יני.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים 45 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה.
אופים חשפו כ 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.