צריך מנה עיקרית צמחונית? פשטידת רועים צמחונית יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גזר, בצל פנינה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. מתכונים דומים: פשטידת רועים, פשטידת רועים צמחונית, ו פשטידת רועים צמחונית.
הוראות
1
בלנש בצל פנינה בסיר 2 ליטר של מים רותחים 2 דקות, ואז לנקז להתקרר באמבט קרח כדי להפסיק לבשל. לקלף בצל לקצץ, עוזב שורש מסתיים שלם.
מרכיבים שתצטרך
2
חום 2 כפות שמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. Seitan חום ב 3 קבוצות, מפנה מדי פעם, 3 עד 5 דקות (להוסיף 2 כפות שמן בין קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לצלחת.
4
לבשל כרישה הנותרים 3 כפות שמן עם 1/4 כפית מלח בסיר על חום בינוני, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד זהוב וריחני, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים פטריות ו 1/2 כפית מלח ומבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שהם רק מתחילים לתת את הנוזל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים גזר, גזר לבן, קורנית, רוזמרין ומבשלים, מכוסים, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים ירקות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים יין לסיר ומרתיחים עד מצטמצם כ 1 כוס, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
בעוד היין מפחית, לעשות beurre manié על ידי ערבוב יחד חמאה וקמח בקערה קטנה כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים מלאי ליין ומביאים לרתיחה מהירה.
מרכיבים שתצטרך
12
להקציף ב beurre manié, ואז מבשלים, לטאטא מדי פעם, עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. מכסים תפוחי אדמה ושורש סלרי עם מים קרים בסיר כבד 4-5 ליטר, ולאחר מכן מבשלים, מכוסה חלקית, עד רך מאוד, 20-25 דקות. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
2
הביאו חמאה, חלב ושמנת לרתיחה בסיר מעל חום בינוני, תוך ערבוב עד שהחמאה נמסה. מערבבים במי בישול שמורים, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מהחום. לאלץ תפוחי אדמה ושורש סלרי דרך ricer לתוך תערובת חלב חם ומערבבים בעדינות לשלב.
תערובת תפוחי אדמה כפית על תבשיל להפיץ באופן שווה כדי לכסות. לטגן על 3 סנטימטרים מחום עד העליון הוא זהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1
* אתה יכול להשתמש יותר תפוחי אדמה במקום שורש הסלרי.* ציפוי תבשיל ותפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום קדימה (להזמין כוס נוספת תפוחי אדמה בישול מים) ומקורר בנפרד. לחמם תפוחי אדמה ציפוי לאט במיקרוגל או בקערה חסינת חום להגדיר על סיר של מים רותחים, הוספת מספיק מי בישול כדי להגיע עקביות הרצוי. מביאים את התבשיל לרתוח על אש נמוכה לפני ציפוי עם תערובת תפוחי אדמה חמה.