קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פשס מלבה

פשס מלבה
Peches Melban נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מים, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מאוד ברי מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה ריבה.

הוראות

1
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה לטבול פירות בסיר כבד 4 ליטר (רצוי רחב) של מים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
להעביר אפרסקים קרש חיתוך לקלף, מתחיל עם סוף לחתוך, ולאחר מכן לחתוך לחצי, בורות השלכת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
מערבבים סוכר ומים בסיר נקי. שעועית וניל חצי לאורכו עם סכין קיצוץ לגרד זרעים לסיר, ולאחר מכן להוסיף תרמיל ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים אפרסקים, הצדדים מגולענים למטה, סירופ סוכר, ולאחר מכן להפחית את החום ואת הצדה, מכוסה, ב 6 דקות מבשלים חשוף. הפוך אפרסקים ולהמשיך לצוד, מכוסה, עד מכרז, 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
אפרסקים מגניבים בצייד לא חוקי נוזלי בסיר, חשוף, 1 עד 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1
כוח פטל דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה קשה על מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מערבבים סוכר ומים בסיר כבד קטן. מחבת כיסוי (כך עיבוי יהיה לשטוף כל גבישי סוכר בצד של מחבת) ולהביא לרתיחה, ואז להסיר את המכסה ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מיד מערבבים סירופ סוכר לתוך פירה פטל מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מערבבים במיץ לימון. 3
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סם גסם ג
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
4
מגישים אפרסקים על גלידה ומטפטף ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1
אפרסקים יכולים להיות עלומות ומקורר 1 יום קדימה, ואז מקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים