פשס מלבה
Peches Melban נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, מים, שעועית וניל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: מאוד ברי מלבה, אפרסק מלבה, ו אפרסק מלבה ריבה.
הוראות
חותכים x רדוד בתחתית כל אפרסק עם סכין חיתוך חדה לטבול פירות בסיר כבד 4 ליטר (רצוי רחב) של מים רותחים 30 שניות, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת לקערה של קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
להעביר אפרסקים קרש חיתוך לקלף, מתחיל עם סוף לחתוך, ולאחר מכן לחתוך לחצי, בורות השלכת.
מערבבים סוכר ומים בסיר נקי. שעועית וניל חצי לאורכו עם סכין קיצוץ לגרד זרעים לסיר, ולאחר מכן להוסיף תרמיל ולהביא תערובת לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים אפרסקים, הצדדים מגולענים למטה, סירופ סוכר, ולאחר מכן להפחית את החום ואת הצדה, מכוסה, ב 6 דקות מבשלים חשוף. הפוך אפרסקים ולהמשיך לצוד, מכוסה, עד מכרז, 5 עד 6 דקות יותר.
אפרסקים מגניבים בצייד לא חוקי נוזלי בסיר, חשוף, 1 עד 1 1/2 שעות.
כוח פטל דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, לחיצה קשה על מוצקים.
מערבבים סוכר ומים בסיר כבד קטן. מחבת כיסוי (כך עיבוי יהיה לשטוף כל גבישי סוכר בצד של מחבת) ולהביא לרתיחה, ואז להסיר את המכסה ומרתיחים 2 דקות.
מיד מערבבים סירופ סוכר לתוך פירה פטל מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מערבבים במיץ לימון. 3
מגישים אפרסקים על גלידה ומטפטף ברוטב.
אפרסקים יכולים להיות עלומות ומקורר 1 יום קדימה, ואז מקורר, מכוסה.