אם יש לך סוכר, מלח, סודה לשתייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. , שהוא מוצק. נסו דלעת-Chai Quickbread, לבשל את הספר: Quickbread חמוציות אגוז דלעת, ו מאפינס דלעת פשתן שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל אחד 9x5 מחבת כיכר אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
להקציף יחד ארוחת זרעי פשתן ומים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי פשתן טחונים
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
3
מערבבים ברוטב סוכר, דלעת ותפוח.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
דלעת
סוכר
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח לכל מטרה, קמח מחיטה מלאה, סודה לשתייה, קינמון, מלח, אבקת אפייה, אגוז מוסקט וציפורן.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
מוסיפים תערובת קמח לתערובת דלעת; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת
קמח לכל מטרה
6
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 65 עד 70 דקות, עד שקיסם מוכנס למרכז הכיכר יוצא נקי.