קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

צ'אודר צדפות

צ'אודר צדפות
צ'אודר צדפות לוקח בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. לארוחה זו יש 238 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-11 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 99 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. אם יש לכם חצי-חצי תפוחי אדמה רדומים, קרקרים צדפות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. עם ציון ספונקולרי של 34%, המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו Oyster Chowder, Oyster Chowder, ו-Oyster Corn Chowder.

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוחי אדמה רדומים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ', שמורים במים קרים2 תפוחי אדמה רדומים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ', שמורים במים קרים
2
מוסיפים את החמאה, ואחריה את הסלרי והכרישה. המשך לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהירקות מתרככים אך אינם משחימים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ', שמורים במים קריםתפוחי אדמה רדומים, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ', שמורים במים קרים
לחתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ', שמורות במיםלחתוך לקוביות בגודל 1/4 אינץ', שמורות במים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
3
מוסיפים את היין לירקות ומצמצמים בחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
הוסף את מיץ הצדפה, 1 כוס מים ואת משקה הצדפות השמור. תפוחי האדמה יספגו חלק מהמליחות של הצדפות והמשקאות החריפים שלהן, ויעניקו להן טעם נהדר. מביאים לרתיחה, מכסים וממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ליקרליקר
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
6
מוציאים 1 1/2 כוסות מהמרק, מערבבים בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה ומחזירים לסיר. מערבבים את החצי-חצי ואת תיבול פירות הים. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה לפני הוספת הצדפות. מבשלים רק עד שהצדפות מתחילות להתכרבל, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסירים מהאש ומקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
מגישים עם פצפוצי צדפות.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות

יין מומלץ: שרדונה, ריזלינג, Muscadet

שרדונה, ריזלינג ומוסקדט הם בחירה מצוינת עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, בעוד ש-muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלינים ברכיכה שלך, ריזלינג חצי יבש יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות Barefoot Bubbly Extra Dry. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.