צ'אטני קוקוס (Thénga Chutney)
קוקוס צ'אטני (Thénga Chutney) נטול גלוטן,, וטבעוני תבלין. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 15 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו אפונה, קוקוס, כוסברה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו קוקוס אדום chutney, בסגנון קראלה קוקוס chutney עבור idli, dosa, איך לעשות Chutney קוקוס / Thengai chutney עם pottukadalai, ו מלון בסגנון קוקוס צ – אטני-צ'אטני קוקוס מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך קוקוס טרי מגורר, לשטוף קוקוס ביסודיות כדי להסיר כל אבק או לכלוך מן הקליפה; להתייבש טפיחה. לנקב את העיניים עם דוקרן קרח או שיפוד חסון.
מסננים נוזל לתוך מיכל. (הנוזל טעים לשתות והוא יכול להיות מאוחסן במקרר במיכל מכוסה עד 24 שעות.)
הקש קוקוס בחוזקה בכל רחבי עם פטיש או פטיש בשר כבד. זה בדרך כלל מתפצל פתוח לאורכו. להב עבודה של סכין קהה או עגולה בין בשר לבן וקליפה קשה. לדחוף סכין לתוך פגז ממך, עם טוויסט של פרק כף היד, הבשר צריך לקפוץ החוצה. לקלף עור דק, חום כהה מבשר קוקוס לבן, באמצעות סכין קילוף או מקלף ירקות. לגרוס את בשר הקוקוס במעבד מזון או על חורים גדולים של פומפיה ארבע צדדית. קוקוס בינוני אחד מניב 2 עד 3 כוסות קוקוס מגורר; השתמש 1 כוס למתכון זה.
כדי להפוך chutney, בבלנדר, במקום 1 כוס קוקוס, מים, כוסברה, עיסת תמרינדי, מלח וצ ' ילי. מכסים ומערבבים במהירות בינונית עד חלקה.
העברה לקערה קטנה; להפריש. (Chutney יהיה להתעבות כפי שהוא עומד; אם הוא הופך להיות עבה מדי, מערבבים במים נוספים עד שהוא מגיע עקביות הרצוי.)
במחבת 6 אינץ', שמן חום זרעי חרדל מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהזרע מתחיל להתפוצץ, כסה את המחבת והמתן עד שהחבטות ייפסקו.
מוסיפים עדשים; מערבבים ומטגנים כ -30 שניות או עד עדשים זהובות חום.
יוצקים תערובת שמן חם על צ ' אטני; לערבב היטב. מכסים היטב; לאחסן במקרר עד 1 שבוע.