קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

צ'אטני קטשופ

צ'אטני קטשופ
קטשופ צ'אטני נטול גלוטן, וטבעוני תבלין. מתכון זה מכין 3 מנות עם 272 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מולסה, תרמילי הל, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. נסו צ'אטני קטשופ, צ'אטני אדום עגבניות בצל-צ' אטני אדום לאידלי דוסה-צ'אטני קל, ו סונט צ'אטני או סונט צ' אטני / צ'אטני תמרינדי מתוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה עד שכמעט מעשן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
שמור על המכסה שלך בהישג יד.
4
מוסיפים את זרעי החרדל וזרעי הכמון; הם צריכים להתחיל לצוץ בהתלהבות במגע עם השמן, אז מכסים את הסיר עד שההתזה שוככת, בערך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים עד שהם רכים ורק מתחילים להשחים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום והג ' ינג ' ר, ומקפיצים עד שהשום רך, כ -2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
7
מוסיפים את הכורכום, גראם מסאלה ופפריקה. מערבבים ומבשלים כ -30 שניות. לאחר מכן הוסיפו את החומץ (עמדו לאחור כדי שלא תשאפו את האדים!) ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלהגארם מסאלה
כורכוםכורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8
מוסיפים את העגבניות, המולסה, 1/2 כפית מלח והרבה פלפל שחור גרוס טרי. מערבבים, מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על רתיחה נדיבה כ -10 דקות עד מעובה. אתה יכול לרסק אותו אם תרצה. הניחו אותו בצד להתקרר ואז צנצנת. אחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
שלבו את מקלות הקינמון, הציפורן, זרעי הל ירוקים, זרעי הל שחורים, אם משתמשים, במטחנת תבלינים או במטחנת קפה וטחנו עד שהם עדינים. אחסן את תערובת התבלינים בכלי אטום הרחק מאור שמש ישיר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
זרעי הלזרעי הל
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה