צ'אי סופגנייה (חנוכה סופגניות) עם קרם חמאה כתום-דלעת
צ'אי סופגנייה (חנוכה דונאטס) עם קרם חמאה כתום-דלעת הוא צמחוני משקאות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 57 גרם של שומן, וסך הכל 571 קלוריות. מתאים ל-34 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם ג'ינג'ר ליים, סופגנייה תפוחים (סופגניות חנוכה) עם קרמל מלוח, ו סופגנייה (סופגניות חנוכה) עם מילוי מרשמלו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 2 1/2 כוסות קמח, קינמון,הל, ומלח בקערה גדולה לטאטא לאוורר ולשלב; להפריש. מעיל קערה גדולה שנייה עם שמן צמחי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
יכול דיאט קרם סודה
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את השמרים 1 כפית הסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את המים ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
הוסף את שקית התה ולתת לשבת עד התערובת היא קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דק
5
הסר את שקית התה, לסחוט את הנוזל משקית התה בחזרה לתוך הקערה, ולהשליך את שקית התה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מוסיפים תערובת זו לתערובת הקמח השמורה ומערבבים בכפית עץ עד שהבצק מתאחד ומתחיל ליצור כדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקורנן קלות. פזר את חתיכות החמאה על הבצק ולוש עד שהחמאה משולבת במלואה והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
9
מוסיפים עד 1/4 כוס קמח נוסף במידת הצורך אם הבצק דביק. טופס את הבצק לכדור, למקם אותו בקערה משומנת, ולהפוך אותו מעיל בשמן. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת לחה ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שהוא מכפיל את גודלו, כ-1 1/2 עד 2 שעות.קו גיליון אפייה עם נייר קלף; להפריש. לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה, להעביר אותו משטח עבודה מקורנת קלות, ולגלגל אותו החוצה עד שהוא בעובי 1/4 אינץ'. באמצעות חותך עגול 2-1 / 2 אינץ', להחתים כמה שיותר סיבובים בצק ככל האפשר ולמקם אותם על תבנית אפייה מוכן על 1/4 אינץ ' זה מזה. אספו את שאריות הבצק לכדור והתגלגלו וחתכו שוב. זרוק כל שאריות בצק שנותרו.מכסים את עיגולי הבצק באופן רופף בניילון נצמד או במגבת לחה.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מניחים את החמאה, דלעת, אגוז מוסקט, וגלידת תפוזים (אם משתמשים) בקערה בינונית ומקציפים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
(טעם מקורי)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים עד חלקה לחלוטין בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מניחים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול, כבד תחתית ולהגדיר אותו על חום בינוני עד הטמפרטורה מגיעה 365°f על מדחום ממתקים / שומן. בינתיים, להתאים מתלה חוט על תבנית אפייה שנייה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
רוטב חם שמן שומשום
1 קילו שוקי עוף
תפוזים, פרוסים וחצויים
2
מניחים את הסוכר בקערה גדולה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 4 של סיבובי הבצק ומטגנים עד חום זהוב, מרפרף באמצע, על 2 דקות בסך הכל. (אם בועות אוויר מופיעות בדונאטס, לנקב אותן עם קצה של סכין קילוף.) באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הסופגניות מתלה החוט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף עוד 4 כדורי בצק לשמן. בעוד סיבובי בצק אלה הם טיגון, להשתמש מלקחיים כדי להעביר את הראשון 4 (עדיין חם) סופגניות לתוך קערת הסוכר. לזרוק מעיל בסוכר, ואז לחזור למתלה החוט. חזור על טיגון ו sugarcoating את כדורי הבצק הנותרים.כאשר הסופגניות קרירות מספיק כדי לטפל, השתמש בסכין קילוף כדי לנקב את הצד של כל אחד מהם כדי ליצור כיס במרכז.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מניחים את קצה שקית צנרת לתוך הכיס ואת הצינור על 1 כפית גדושה של חמאה בפנים.