צ'אר סיו-לחמניות חזיר ואננס מזוגגות
צ'אר סיו–לחמניות חזיר ואננס מזוגגות דורשות סביב 4 שעות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 39% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 70 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 665 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם בשר חזיר, רוטב הויסין, רוטב סויה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 69%, המנה הזו מוצקה. נסו צ'אר סיו-לחמניות חזיר ואננס מזוגגות, סיר איטי חזיר סיני המכונה חזיר צ'אר סיו, ו לחמניות חזיר מאודות (צ'אר סיו באו) (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך מלח: בסיר גדול, להביא 3 1/2 כוסות מים לרתיחה. מערבבים פנימה מלח, סוכר חום ווניל. מצננים עד להתקררות.
שים חזיר ב 9-על ידי 13-ב. מחבת ויוצקים על מלח. מצננים לפחות 3 שעות ועד
הכינו זיגוג צ 'אר סיו: בקערה קטנה מערבבים יחד קטשופ, הויסין, שמן שומשום, שום, ג' ינג ' ר ורוטב סויה.
יוצקים חצי רוטב לקערה קטנה נוספת.
הכן גריל לחום בינוני עקיף (350 עד 450; אתה יכול להחזיק את היד שלך 5 ב. מעל בישול באח רק 5 עד 7 שניות).
הניחו חזיר על אזור חום עקיף ובשלו, מכוסה, עד שהבשר מגיע ל 135 על מדחום בשר, 15 עד 20 דקות.
בעזרת מברשת מאפה וקערה אחת של זיגוג, מכסים חזיר עם זיגוג, חיסכון 2 כפות. בשביל האננס. מבשלים חזיר (אם משתמשים בפחם, מוסיפים 6 עד 8 בריקים לשמירה על הטמפרטורה), הופכים מדי פעם, עד שהזיגוג התקרמל מעט ומדחום הבשר מגיע ל -145, 5 עד 10 דקות.
מעבירים חזיר לקרש חיתוך, אוהל עם נייר כסף, ומניחים לנוח 15 דקות.
הנח פרוסות אננס על שטח חום ישיר של גריל, מברשת עם 2 כפות. זיגוג שמור, ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להופעת סימני גריל, כ -4 דקות לכל צד.
מוציאים פרוסות מהגריל וחותכים לשניים.
חותכים חזיר ל-1/2 אינץ'. פרוסות.
חותכים חריץ אלכסוני עמוק על החלק העליון של כל גליל. ממלאים כל גליל עם חתיכת בשר חזיר, חצי פרוסת אננס בגריל, גבעול כוסברה, ו 1/2 כפית. זיגוג מהקערה השנייה.
מגישים לחמניות עם זיגוג שנותר לטפטוף.
* מצא תמצית וניל הוואי ארומטי בחנויות מכולת גורמה ו hawaiianvanilla.com; גם תמצית וניל לא הוואי עובדת.
הפוך קדימה: חזיר מלח ולעשות צ ' אר סיו זיגוג עד 1 יום קדימה.