עוגת שוקולד חצות
עוגת שוקולד חצות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן לסלט, חלבונים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חצות שוקולד, עוגת חצות, ו עוגת חצות שחורה של האומנת (מתכונים דומים).
הוראות
שמן מתכת 8 אינץ 'מרובע או 8 אינץ' רחב מחבת עוגה עגולה, או 9 אינץ 'רחב, 1 1 1/2-2 אינץ' עמוק בצורת לב. שורה פאן תחתון עם חתך נייר שעווה כדי להתאים; נייר שמן. מחבת אבק עם קקאו, מנערת עודף.
בקערה, מערבבים 2/3 כוס קקאו, קמח, סודה ומלח.
בקערה אחרת עם מיקסר, לנצח כדי למזג סוכר, 1/4 כוס שמן סלט, חלבונים ביצה, וניל, ו 1 כוס מים.
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים לערבב, ואז להכות עד הבלילה חלקה. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור 350 עד שהעוגה מתחילה למשוך מצד פאן וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז, 35 עד 40 דקות.
תן מגניב במחבת על מדף במשך 10 דקות. הפעל סכין דק בין העוגה לבין שפת המחבת, הפוך את העוגה על מתלה, להרים את המחבת, בעדינות לשלוף ולהשליך נייר שעווה.
בואו מגניב על 1 שעה. הפוך צלחת שטוחה על עוגה; מחזיק מתלה צלחת יחד, להפוך את העוגה על צלחת.
מורחים עוגה עם ציפוי מוקצף, מתערבל עם מרית קטנה. אבק קל עם יותר קקאו.