קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

עוגת שוקולד חצות

עוגת שוקולד חצות
עוגת שוקולד חצות יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 218 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שמן לסלט, חלבונים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת חצות שוקולד, עוגת חצות, ו עוגת חצות שחורה של האומנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן מתכת 8 אינץ 'מרובע או 8 אינץ' רחב מחבת עוגה עגולה, או 9 אינץ 'רחב, 1 1 1/2-2 אינץ' עמוק בצורת לב. שורה פאן תחתון עם חתך נייר שעווה כדי להתאים; נייר שמן. מחבת אבק עם קקאו, מנערת עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
בקערה, מערבבים 2/3 כוס קקאו, קמח, סודה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה אחרת עם מיקסר, לנצח כדי למזג סוכר, 1/4 כוס שמן סלט, חלבונים ביצה, וניל, ו 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
שמן סלטשמן סלט
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים לערבב, ואז להכות עד הבלילה חלקה. לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
אופים בתנור 350 עד שהעוגה מתחילה למשוך מצד פאן וקפיצים בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן מגניב במחבת על מדף במשך 10 דקות. הפעל סכין דק בין העוגה לבין שפת המחבת, הפוך את העוגה על מתלה, להרים את המחבת, בעדינות לשלוף ולהשליך נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו מגניב על 1 שעה. הפוך צלחת שטוחה על עוגה; מחזיק מתלה צלחת יחד, להפוך את העוגה על צלחת.
8
מורחים עוגה עם ציפוי מוקצף, מתערבל עם מרית קטנה. אבק קל עם יותר קקאו.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה