צ'דר ובייקון פעמיים תפוחי אדמה אפויים
צ'דר ובייקון פעמיים תפוחי אדמה אפויים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שמן זית, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בייקון צ'דר פעמיים תפוחי אדמה אפויים, פעמיים אפוי בטטה עם צ'דר ובייקון, ו צ'דר, בייקון וצלבים פעמיים תפוחי אדמה אפויים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את הבייקון על תבנית אפייה ואופים עד פריך, כ 25 דקות.
הסר מסדין האפייה לצלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר פעם מקורר.
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה.
טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים מלח.
אופים את תפוחי האדמה עד פריך מבחוץ ומבושל לחלוטין דרך, על 1 שעה.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
השתמש בסכין קילוף כדי לחתוך צורת קאנו מהחלק העליון של כל תפוח אדמה. זרוק את החלק העליון. השתמש בכפית קטנה כדי להסיר את הבשר מתפוחי האדמה לקערה, עוזב קליפה 1/4 אינץ'.
שמרו מעט גבינה ובצל ירוק.
מועכים את תפוחי האדמה עם בייקון מתפורר, שמנת חמוצה, חמאה, גבינה, בצל ירוק, וקצת מלח ופלפל.
מוסיפים את מילוי תפוחי האדמה באופן שווה בחזרה לקליפות, מתחלקים באופן שווה.
מפזרים כל תפוח אדמה עם גבינה שמורה בצל ירוק.
מניחים כל תפוח אדמה בחזרה על תבנית האפייה ואופים עד מחומם דרך וזהב, על 25 דקות.