קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

צ'דר ובייקון פעמיים תפוחי אדמה אפויים

צ'דר ובייקון פעמיים תפוחי אדמה אפויים
צ'דר ובייקון פעמיים תפוחי אדמה אפויים עשויים להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם בייקון, שמן זית, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: בייקון צ'דר פעמיים תפוחי אדמה אפויים, פעמיים אפוי בטטה עם צ'דר ובייקון, ו צ'דר, בייקון וצלבים פעמיים תפוחי אדמה אפויים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את הבייקון על תבנית אפייה ואופים עד פריך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר מסדין האפייה לצלחת מרופדת בנייר מגבת. להתפורר פעם מקורר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים את תפוחי האדמה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
אופים את תפוחי האדמה עד פריך מבחוץ ומבושל לחלוטין דרך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 5 דקות. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
השתמש בסכין קילוף כדי לחתוך צורת קאנו מהחלק העליון של כל תפוח אדמה. זרוק את החלק העליון. השתמש בכפית קטנה כדי להסיר את הבשר מתפוחי האדמה לקערה, עוזב קליפה 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
שמרו מעט גבינה ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
מועכים את תפוחי האדמה עם בייקון מתפורר, שמנת חמוצה, חמאה, גבינה, בצל ירוק, וקצת מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
12
מוסיפים את מילוי תפוחי האדמה באופן שווה בחזרה לקליפות, מתחלקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
מפזרים כל תפוח אדמה עם גבינה שמורה בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
14
מניחים כל תפוח אדמה בחזרה על תבנית האפייה ואופים עד מחומם דרך וזהב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן