צ'ה קה דג עם שמיר טרי, סגנון האנוי
צ'ה קה דג עם שמיר טרי, סגנון האנוי יכול להיות רק ויאטנמית מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך כוסברה, חסה, בוטנים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה מובא לך על ידי cookstr.com. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. סלט טונה בסגנון האנוי, עוגות דג מלוח עם שמיר טרי, ו פנה בסגנון יווני עם עגבניות טריות, פטה ושמיר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להשרות את הדגים: בקערה בינונית, לשלב את רוטב הדגים, שמן, זנגביל, כורכום, ומלח ומערבבים לערבב היטב.
חותכים את הדג לחתיכות בגודל ביס גדול (2 או 3 אינץ ' מרובע) ולהוסיף אותם לקערה, משליך מעיל היטב. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את האטריות וליווי אחר, או מכסים ומקררים למרינדה עד 1 יום.
כדי לבשל את אטריות האורז: להביא סיר בינוני של מים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה.
מסננים את האטריות הספוגות היטב, לזרוק אותם לתוך המים הרותחים, ומיד להסיר מהחום.
תן לעמוד במשך 10 דקות, לנקז היטב, ולהניח בצד בקערה בינונית. (אם באמצעות פסטה שיער מלאך, לבשל במים מלוחים רותחים עד רך אבל עדיין המשרד, לנקז היטב, ולהניח בצד). הכן את הליווי, כך שאתה יכול לשרת את הדגים בבת אחת.
כדי לבשל את הדג: מניחים את השמן, שמיר, בצל ירוק ליד התנור.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני גבוה עד קצת שמיר רוחש כאשר הוא פוגע במחבת.
מוסיפים את הדג למחבת ומבשלים בצד אחד במשך כ 2 דקות. הסתובב בעדינות ותן לדגים לבשל עוד דקה.
מוסיפים את השמיר ואת הבצל הירוק למחבת ומבשלים עוד דקה, משליכים בעדינות כדי לנבול את עשבי תיבול.
כדי להגיש את המנה הזאת בדרך הקערה הקטנה הקלאסית, להתחיל כל אורח עם קערה קטנה מחזיקה חלק מכל ליווי: אטריות, חסה, וכמה עלים של מנטה, כוסברה, או בזיליקום אסיה. למעלה עם חתיכה או שניים של דגים עם שמיר ובצל ירוק, מפזרים בוטנים קצוצים, טפטוף עם כפית של רוטב טבילה יומיומי. הזמן את האורחים שלך להמשיך לשרת את עצמם בדרך זו.
כדי לשרת את הדרך קערה גדולה אטריות, לחלק את הליווי, דגים, שמיר, בצל ירוק בין 4 קערות אטריות גדולות או צלחות פסטה. מתבלים כל קערה עם רוטב טבילה יומיומי ומזמינים כל אורח לזרוק עם מקלות אכילה או מזלג וכפית, וליהנות.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.