קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

צ'ואי פקאן יהלומים

צ'ואי פקאן יהלומים
צ'ואי פקאן יהלומים הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, אבקת סוכר, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יהלומי עוגיות פקאן, פקאן ויהלומי דבש, ו יהלומי פקאן קרמל מלוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, משאיר 1 אינץ ' overhang מכל הצדדים. נייר כסף לחמאה. תערובת קמח, אבקת סוכר, קורנפלור ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מוסיפים חמאה ותהליך עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים קרום עד סט וזהב אור, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
בואו לעמוד בזמן הכנת ציפוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס וחמאה בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רותחים; להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים אגוזי פקאן ושמנת; מרתיחים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -3 דקות. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
יוצקים ציפוי חם על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
אופים אגוז מצופה קרום עד קרמל כהה יותר בועות עבה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
העבר מחבת למדף. מגניב לחלוטין במחבת (ציפוי יהיה להקשיח).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הרם רדיד מתוך מחבת על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה כבדה, לחתוך קרום עם ציפוי אגוז ליהלומים 1 1/2x1 אינץ'. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף