קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות1
מגזין

צ'ואי פקאן יהלומים

צ'ואי פקאן יהלומים
צ'ואי פקאן יהלומים הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, אבקת סוכר, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יהלומי עוגיות פקאן, פקאן ויהלומי דבש, ו יהלומי פקאן קרמל מלוחים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, משאיר 1 אינץ ' overhang מכל הצדדים. נייר כסף לחמאה. תערובת קמח, אבקת סוכר, קורנפלור ומלח במעבד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים חמאה ותהליך עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
אופים קרום עד סט וזהב אור, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בואו לעמוד בזמן הכנת ציפוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס וחמאה בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רותחים; להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים אגוזי פקאן ושמנת; מרתיחים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -3 דקות. מערבבים וניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3
יוצקים ציפוי חם על קרום חם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
אופים אגוז מצופה קרום עד קרמל כהה יותר בועות עבה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
העבר מחבת למדף. מגניב לחלוטין במחבת (ציפוי יהיה להקשיח).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הרם רדיד מתוך מחבת על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה כבדה, לחתוך קרום עם ציפוי אגוז ליהלומים 1 1/2x1 אינץ'. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי