צ'ואי פקאן יהלומים
צ'ואי פקאן יהלומים הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לכם קצפת, אבקת סוכר, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יהלומי עוגיות פקאן, פקאן ויהלומי דבש, ו יהלומי פקאן קרמל מלוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 13x9x2 אינץ תבנית אפייה עם לסכל, משאיר 1 אינץ ' overhang מכל הצדדים. נייר כסף לחמאה. תערובת קמח, אבקת סוכר, קורנפלור ומלח במעבד.
מוסיפים חמאה ותהליך עד שהתערובת מתחילה להתקבץ יחד. לחץ על הבצק באופן שווה על החלק התחתון של מחבת מרופדת בנייר כסף.
אופים קרום עד סט וזהב אור, כ 25 דקות.
בואו לעמוד בזמן הכנת ציפוי. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F.
מערבבים סוכר חום, סירופ תירס וחמאה בסיר בינוני כבד מעל חום בינוני גבוה עד סוכר מתמוסס תערובת רותחים; להרתיח 1 דקה.
מוסיפים אגוזי פקאן ושמנת; מרתיחים עד שהתערובת מתעבה מעט, כ -3 דקות. מערבבים וניל.
יוצקים ציפוי חם על קרום חם.
אופים אגוז מצופה קרום עד קרמל כהה יותר בועות עבה, על 20 דקות.
העבר מחבת למדף. מגניב לחלוטין במחבת (ציפוי יהיה להקשיח).
הרם רדיד מתוך מחבת על קרש חיתוך. באמצעות סכין חדה כבדה, לחתוך קרום עם ציפוי אגוז ליהלומים 1 1/2x1 אינץ'. (ניתן לעשות 1 שבוע קדימה. אחסן בין גיליונות נייר שעווה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.)