צ'ופ סואי.
צ'ופ סואי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קורנפלור, רוטב סויה, נבטי שעועית מונג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: צ'ופ סואי., צ'ופ סואי., ו "צ' ופ סואי של קן הום".
הוראות
מערבבים יחד שיני שום, 1 רוטב צדפות כף, רוטב סויה, מלח, ו 1/2 כפית קורנפלור בקערה. מערבבים בשר חזיר ומרינדה 15 דקות.
מחממים ווק על חום גבוה עד שחבית מים נופלת על משטח הבישול מתאדה מיד.
טפטוף 1 כפית שמן צמחי סביב הצד של ווק, ולאחר מכן מוקפץ סלרי, תיבול עם מלח, עד פריך במכרז, על 2 דקות.
מעבירים סלרי לקערה גדולה. לחמם ווק ומערבבים ומטגנים כל ירקות הנותרים בנפרד באותו אופן (אבל לאפשר רק 1 דקה לנבט שעועית), הוספת 1 כפית שמן לווק לפני כל אצווה ותבלינים עם מלח. כאשר מערבבים טיגון בוק צ ' וי, להתחיל עם צלעות, ולאחר מכן להוסיף עלים 1 כף מים לאחר 1 דקה.
מעבירים כל ירק מבושל לקערה עם סלרי.
מערבבים יחד מרק עוף, 1 כפית רוטב צדפות, ו 1 כפית קורנפלור.
לחמם ווק על חום גבוה עד חרוז של מים מתאדה מיד.
טפטוף 1 כף שמן צמחי סביב הצד של ווק, ולאחר מכן חזיר מוקפץ עד מבושל רק דרך, על 2 דקות.
החזירו את כל הירקות לווק וזרקו. הפוך היטב במרכז, ולאחר מכן מערבבים תערובת מרק ולהוסיף היטב. מביאים רוטב לרתיחה, ללא הפרעה, ולאחר מכן מערבבים לשלב עם חזיר וירקות.
מגישים מיד, עם אורז מבושל.