קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

צ'ופ עגל צלוי אלה פיורנטינה

צ'ופ עגל צלוי אלה פיורנטינה
צלע עגל צלוי alla פיורנטינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 96 גרם של שומן, וסך הכל 1104 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית כתית, מרווה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: פולפטה אלה פיורנטינה., ים בס alla פיורנטינה, ו Bisteccan alla Fiorentina.

הוראות

1
צלעות עגל פרפר ומרינדה במשך 2 עד 3 שעות, בקירור, בתערובת של שום קצוץ, רוזמרין, מרווה, מלח, פלפל, ושמן זית. צלעות עגל מעייל ביסודיות על ידי מפנה כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
שים צלעות עגל על מחבת מצופה בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מניחים את המחבת מתחת לגריל שחומם מראש ומבשלים עגל במשך 5 דקות בכל צד. מסדרים צלעות עגל על צלחות ויוצקים מיצים טבעיים מן פאן מעליהם. לסחוט לימון על גבי ומגישים עם ירקות מאודים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות עגלצלעות עגל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'