צ'ורוס השני
המתכון צ'ורוס השני מוכן בסביבות 2 שעות ו 40 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל חלב חינם אפשרות לאוהבי האוכל האירופי. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. אם יש לכם ביצים, קמח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח זול מאוד. מתכון זה מכלמתכונים יש 207 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 13%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: צ'ורוס דה קווזו (צ' ורוס גבינה), צ'ורוס, ו צ'ורוס.
הוראות
במחבת עמוקה כבדה או בטיגון עמוק, מחממים שמן ל -360 מעלות פרנהייט (180 מעלות צלזיוס). שמן צריך להיות בערך 1 1/2 סנטימטרים עמוק.
בסיר בינוני מחממים מים ומרגרינה לרתיחה מתגלגלת.
שלב את הקמח והמלח; מערבבים לתערובת הרותחת. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים במרץ עד שהתערובת יוצרת כדור, בערך 1 דקה.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הביצים אחת אחת. כף את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה כוכב גדול.
סוחטים בזהירות רצועות בצק באורך 4 אינץ ' ישירות לשמן החם. מטגנים 3 או 4 רצועות בבת אחת, עד להזהבה, כ -2 דקות מכל צד.
מוציאים משמן חם לניקוז על מגבות נייר. מערבבים יחד את הסוכר והקינמון; מגלגלים צ ' ורוס בתערובת כשהוא עדיין חם.