קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

צ'וריסו, חביתת תפוחי אדמה וגבינה

צ'וריסו, חביתת תפוחי אדמה וגבינה
מתכון חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו (עם סלט פטרוזיליה די), תרד, גבינת עיזים וחביתה צ'וריסו, ו חביתת צ'וריסו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך 8-10 דקות או עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש.
3
מחממים שמן במחבת חביתה, מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד 5 דקות עד שתפוח האדמה מתחיל להתבשל. תכולת מחבת כפית החוצה, לנגב מחבת ולבשל חביתת 2 או 3 ביצים באותו מחבת. כאשר כמעט מבושל, לפזר עם צ ' וריסו ותפוח אדמה, פטרוזיליה וגבינה. מקפלים את החביתה במחבת ומבשלים 1 דקות יותר כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע הוא הבחירה הראשונה שלי לחביתה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות לורנט-פרייר ברוט מילסימה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut Millesime
Laurent-Perrier Brut Millesime
"זה מפואר ועדין, מציע אפרסק, שעוות דבורים וזנגביל הערות. מובנה היטב, עם תחושה chalklike מתחת כי עולה על הגימור. לשתות עכשיו עד 2015."צופה ביין90 נקודות