קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות1
ציון בריאות17
מגזין

צ'וריסו, חביתת תפוחי אדמה וגבינה

צ'וריסו, חביתת תפוחי אדמה וגבינה
מתכון חביתת תפוחי אדמה וצ'וריסו (עם סלט פטרוזיליה די), תרד, גבינת עיזים וחביתה צ'וריסו, ו חביתת צ'וריסו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך 8-10 דקות או עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש.
3
מחממים שמן במחבת חביתה, מוסיפים צ ' וריסו ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עוד 5 דקות עד שתפוח האדמה מתחיל להתבשל. תכולת מחבת כפית החוצה, לנגב מחבת ולבשל חביתת 2 או 3 ביצים באותו מחבת. כאשר כמעט מבושל, לפזר עם צ ' וריסו ותפוח אדמה, פטרוזיליה וגבינה. מקפלים את החביתה במחבת ומבשלים 1 דקות יותר כדי להמיס את הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקתגבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: יין מבעבע

יין מבעבע הוא הבחירה הראשונה שלי לחביתה. גם אם אתה לא עושה מימוזה, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם יותר היום, ליין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, זה מנקה את החיך, אשר חשוב מאז חלמון ידוע המעיל את החיך. אתה יכול לנסות לורנט-פרייר ברוט מילסימה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -70 דולר לבקבוק.
Laurent-Perrier Brut Millesime
Laurent-Perrier Brut Millesime
"זה מפואר ועדין, מציע אפרסק, שעוות דבורים וזנגביל הערות. מובנה היטב, עם תחושה chalklike מתחת כי עולה על הגימור. לשתות עכשיו עד 2015."צופה ביין90 נקודות