צ'י צ' י דנגו מוצ'י
אם יש לכם אבקת אפייה, צבע מזון, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: מיטאראשי דנגו, מוצ'י קוקוס, ו סאקורה מוצ'י.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 מחבת אינץ'.
לטאטא יחד את קמח האורז, סוכר ואבקת אפייה; להפריש.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את המים, וניל, חלב קוקוס וצבע מאכל אדום. מערבבים בתערובת קמח האורז.
מכסים את המחבת בנייר כסף ואופים במשך 1 שעה. אפשר להתקרר לחלוטין.
להפוך את המחבת של מוצ ' י החוצה על משטח נקי כי כבר מאובק עם עמילן תפוחי אדמה.
חותכים לחתיכות בגודל ביס באמצעות סכין פלסטיק. המוצ ' י לא מקל כמו הרבה סכינים מפלסטיק.