קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

צ'יזבורגר פימיאנטו

צ'יזבורגר פימיאנטו
צ'יזבורגר פימיינטו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 873 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מלח כשר, לחמניות המבורגר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: צ'יזבורגר פימיאנטו, צ'יזבורגרים Tex-Mex, ו צ'יזבורגרים הכי טובים אי פעם.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הבצל, הן הגבינות, המיונז והן הפימינטוס. אם אתה צריך מיונז נוסף כדי להפוך אותו שמנת, להוסיף קצת בכל פעם. טוחנים כמויות גדולות של פלפל שחור ומערבבים את זה לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלויפימיינטוס פרוס דק או פלפל אדום קלוי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחלקים את הבשר הטחון ל 6 מנות שוות וצורה לקציצות על 3/4 אינץ ' עבה. זכור לשים כניסה קלה למרכז של כל קציצה. מתבלים את שני צידי ההמבורגרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
3
תשמן את מדפי הגריל. מחממים את הגריל באמצעות כל המבערים להגדיר על גבוה עם המכסה סגור במשך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
מניחים את ההמבורגרים על הגריל ומורידים את החום למדיום. גריל במשך כ 5 דקות. הפעל את הקציצות ולהמשיך צלייה עד שהם מגיעים doneness הרצוי, על 4 דקות נוספות עבור בינוני, 6 דקות עבור בינוני היטב. במהלך 2 הדקות האחרונות של זמן הבישול, להוסיף את הלחמניות, לקצץ בצד למטה. ברגע האחרון לפני שמורידים את ההמבורגרים מהגריל, שמים כפית נדיבה של גבינת פימיאנטו על כל אחד. קח את הלחמניות מן הגריל, מניחים על מגש, להגדיר המבורגר על כל תחתית לחמניה, להוסיף jalapeños כבוש על גבי גבינת pimiento, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
במטבח.
6
גבינת פימינטו תוצרת בית זה יכול לשמש לא רק עם ההמבורגר הזה, אלא גם כמו מטבל או ממרח עבור כמעט כל דבר שאתה רוצה. זה ישמור במשך כשבוע במקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פימנטוגבינת פימנטו
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
Reprinted with permission from Grillin ' with Gas: 150 Mouthwatering Recipes for Great Grilled Food by Fred Thompson, (C) 2009, The Taunton Press