קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות17
מגזין

צ'יזבורגרים כפולים עם בצל מקורמל

צ'יזבורגרים כפולים עם בצל מקורמל
מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, חמוצים ללחם וחמאה, לחמניות בריוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יזבורגרים לחם שום בגריל עם Mozzarellan ובצל מקורמל, בייקון צ'יזבורגר צ' דר כפול עם בצל מקורמל, ו צ'יזבורגר צ' דר עם שאלוט מקורמל.

הוראות

1
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 15 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד הבצל הוא קרמל, 20 דקות; להוסיף מים במידת הצורך כדי לשמור על הבצל מפני שריפה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם מיץ לימון, שום, פפריקה וקיין. בנחל יציב, לטאטא בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את cornichons ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
GherkinsGherkins
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת. בקערה, מערבבים את הגראייר וצ ' דר. עונת הקציצות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 2 דקות. תהפכו את ההמבורגרים ותמשיכו עם הגבינות המעורבות. בזהירות לכסות את ההמבורגרים עם מחבת צלייה הפוכה גדולה ומבשלים 2 דקות יותר, עד בינוני נדיר הגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים את מיונז הפפריקה על החצאים התחתונים של הלחמניות ועורמים 2 קציצות על כל אחד. למעלה עם בצל, חמוצים וחסה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים

45שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי45שרימפס וורידיםלחם וחמאה חמוצים, להגשהלחם וחמאה חמוצים, להגשה45שרימפס וורידיםלחמניות בריוש קלויות, להגשהלחמניות בריוש קלויות, להגשה1חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם12 כפיות אבקת שוםcornichons, קצוץcornichons, קצוץ12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים(קטן) שום, פירה(קטן) שום, פירה1קילוגרםבשר טחון צ'אק, בצורת שתים עשרה 1/2 אינץ' עבה קציצותבשר טחון צ'אק, בצורת שתים עשרה 1/2 אינץ' עבה קציצות170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת גרוייר, קרועהגבינת גרוייר, קרועה12 כפיות אבקת שוםמיץ לימון טרימיץ לימון טרי45שרימפס וורידיםחסה קרועה, להגשהחסה קרועה, להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה45שרימפס וורידיםמלחמלח170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת צ'דר חדה, גרוסהגבינת צ'דר חדה, גרוסה2חתיכות טופי הית' בר1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1בצל מתוק, פרוס דקבצל מתוק, פרוס דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח