מתאים ל-45 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, חמוצים ללחם וחמאה, לחמניות בריוש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יזבורגרים לחם שום בגריל עם Mozzarellan ובצל מקורמל, בייקון צ'יזבורגר צ' דר כפול עם בצל מקורמל, ו צ'יזבורגר צ' דר עם שאלוט מקורמל.
הוראות
1
במחבת, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד מתרכך, 15 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון, ערבוב, עד הבצל הוא קרמל, 20 דקות; להוסיף מים במידת הצורך כדי לשמור על הבצל מפני שריפה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
3
בקערה קטנה, לטאטא את המיונז עם מיץ לימון, שום, פפריקה וקיין. בנחל יציב, לטאטא בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מקפלים את cornichons ופטרוזיליה.
מחממים מחבת. בקערה, מערבבים את הגראייר וצ ' דר. עונת הקציצות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה במשך 2 דקות. תהפכו את ההמבורגרים ותמשיכו עם הגבינות המעורבות. בזהירות לכסות את ההמבורגרים עם מחבת צלייה הפוכה גדולה ומבשלים 2 דקות יותר, עד בינוני נדיר הגבינה נמסה.