קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

צ'ילה בשר מוקפץ

צ'ילה בשר מוקפץ
צ'ילה בשר מוקפץ נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם רוטב דגים, פלפלי צ'ילה, סיבוב עליון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו מוקפץ בקר וברוקולי, מוקפץ בקר וכרוב, ו בקר קל וברוקולי עם בשר צבי מוקפץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו מרינדה על ידי שילוב רוטב הדגים, פלפלי הצ ' ילי והשום בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רוטב דגיםרוטב דגים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2
שכב בשר לתוך המרינדה, פונה למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
משרים בשר בקר במקרר 8 שעות עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוציאים את הבקר מהמרינדה ומנערים עודפי נוזלים. מחק את המרינדה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מחממים 1 כף שמן בוטנים במחבת גדולה או ווק על אש בינונית-גבוהה. מבשלים ומערבבים בקר בשמן חם עד שהוא חם אך מעט ורוד במרכז, 3 עד 5 דקות; מוציאים מהשמן בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מחממים את כף שמן הבוטנים שנותרה במחבת; מבשלים ומערבבים אספרגוס בשמן חם עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
יוצקים ציר בקר לתבנית ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מחזירים את הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מוסיפים את הבזיליקום וממשיכים לבשל עד חם, בערך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב. מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
מחנות ג ' ובי רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בימים הראשונים של ייצור היין שלהם, למשפחת מחנות ג ' ובויטי הייתה עתודה משלהם של קאווה זו, הטבע הברוטי היחיד שהם עשו. מאוחר יותר, הוא שוחרר לשוק תחת אותו שם ועם אותה יצירה זהירה. קאווה זו מיוצרת ממיץ הריצה החופשית של מקאבאו, קסרל.ענבי לו ופרלדה נקצרו בנכסי האחוזה באספילס, קאן מסנה ולה קוסקונה. זהו הידוע ביותר מבין הקוואס של ג ' וב ועדיין טבעם הברוט היחיד. האף עמוק, אינטנסיבי ומושך, בתחילה מעורר הערות של פירות לבנים בוגרים. בהדרגה, המורכבות שלה גדלה והניחוחות האופייניים להזדקנות ארוכה מופיעים זה מזכיר להפליא לחם קלוי עם רמזים רקע של הדר. רזרבה דה לה פמיליה, עם רעננותה ובשלותה, מתאימה לחיך בצורה מושלמת. זוג עם טפיחה 5, פירות ים, אורז, וכל סוגים של דגים, לבן בשר ומזון מעושן.