צ'ילה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צ'ילה ורדה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך כתף חזיר, ציפורן טחון, jalapeños, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. - שזה לא ניתן לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, Tamales De Pollo Con Chile Verde-ירוק צ'ילה עוף Tamales, ו צ'ילה ורדה.
הוראות
הסר קליפות נייר מן טומטילו ולשטוף היטב.
חותכים לחצי ומניחים בצד חתוך למטה, יחד עם 5 שיני שום unpeeled, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
מניחים תחת broiler במשך כ 5-7 דקות כדי להשחיר קלות את העור.
הסר מהתנור, תן מגניב מספיק כדי להתמודד.
אם אתה רוצה את הטעם הנוסף של צ 'ילי מלבד jalapenos, אתה יכול להוסיף כמה אנהיים או צ' ילי poblano. או להשתמש בצ 'ילי ירוק משומר או צ' ילי טרי צלוי מעל להבת גז או תחת המטלית עד מושחר בכל רחבי.
תן מגניב בשקית, להסיר את העור, זרעים, גזע.
מניחים tomatillos, עורות כלולים, לתוך בלנדר.
הסר את שיני השום הצלויות עכשיו מעורם, להוסיף אותם לבלנדר.
מוסיפים פלפלים חלפיניו קצוצים, צ ' ילי אחר (אם אתה משתמש בהם), וכוסברה לבלנדר. דופק עד שכל החומרים הם קצוץ דק ומעורב.
צרוב חזיר מכל הצדדים: העונה קוביות חזיר בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני וחתיכות חזיר חומות היטב מכל הצדדים.
עבודה בקבוצות, כך חזיר הוא לא צפוף במחבת ויש לו סיכוי טוב יותר חום היטב. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להרים חזיר מתוך מחבת ומניחים בקערה, להפריש.
יוצקים עודף שומן, כל דבר מעבר לכף, ומניחים את הבצל והשום באותו מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד צולע, על 5 דקות.
להוסיף חזיר, אורגנו, רוטב tomatillo, מלאי, ציפורן טחון: אם המחבת שלך הוא גדול מספיק כדי לבשל את כל אצווה של צ ' ילה ורדה, עם רוטב ובשר, ולאחר מכן להוסיף את החזיר בחזרה למחבת. אם לא, לקבל סיר מרק גדול ולהוסיף את תערובת הבצל ואת החזיר אליו.
מוסיפים את רוטב צ 'ילה ורדה tomatillo לצ' ילה לבשר חזיר ובצל.
מוסיפים את ציר העוף (מספיק כדי לכסות את הבשר).
להוסיף קמצוץ של ציפורן טחון.
תוסיף קצת מלח ופלפל. (לא יותר מדי כמו צ ' ילה ורדה תמשיך לבשל למטה ולהתרכז קצת.)
מבשלים 2-3 שעות: מביאים לרתיחה ולצמצם לרתיחה קלה. מבשלים 2-3 שעות חשופות או עד חזיר הוא מזלג מכרז.
התאימו את התיבול לפי הטעם במלח ופלפל.
מגישים עם אורז ספרדי וטורטיית קמח מחוממת או טורטיות תירס טרי.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.