צ'ילה ורדה
צ'ילה ורדה היא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 8 מנות. למנה העיקרית הזו יש 289 קלוריות, 31 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם עגבניות משומרות, מרק עוף, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. מתכונים דומים: חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, טמאלס דה פולו קון צ'ילה ורדה-טמאלס עוף צ' ילה ירוק, ו צ'ילה ורדה.
הוראות
במחבת של 6 עד 8 ליטר, שלבו חזיר עם 1/3 כוס מים. מכסים ומבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבשר עסיסי מאוד, 15 עד 20 דקות. לחשוף, להגביר את החום גבוה, ומבשלים, תוך ערבוב לעתים קרובות, עד הנוזל הוא התאדה בשר שחום, 20 עד 30 דקות. מרימים בשר ומניחים בצד.
הפחיתו את החום לבינוני. אם יש לך שאריות שומן חזיר במחבת, השלך את כל הכפות מלבד 3; אם לא, הוסף שמן.
מוסיפים בצל, שום וכמון; מערבבים ומכסים. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהבצל רך, בערך 8 דקות.
מחזירים בשר וכל מיצים שהצטברו למחבת.
מוסיפים עגבניות ומרק. לשבור עגבניות עם כפית. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים, 60 דקות.
מוסיפים צ ' ילי ואורגנו למחבת. מכסים ומבשלים עד שהחזיר רך מאוד כשהוא מנוקב והטעמים מעורבבים, בערך 15 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מקשטים בסיד כדי לסחוט מעל צ ' ילה.