צ'ילה-עוף פוסול
צ'ילה-עוף פוסולה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 431 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 67 אוהדים. אם יש לכם בצל, כוסברה, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 74%. נסו תבשיל פוסולה טריטוריאלי בצ'ילה, שעועית שחורה וצ'ילה פוסולה, ו חזיר צ'ילה ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את העוף ב 1/2 כפית טימין, ומלח ופלפל לפי הטעם; מניחים בצד.
מחממים את שמן הירקות בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל, הג ' לפנו והשום ומבשלים עד לריכוך, כ -4 דקות.
מעבירים לבלנדר, ואז מוסיפים את הצ ' ילי, הכוסברה ואת יתרת 1/2 כפית הטימין והמחית לתערובת אחידה. מחזירים לסיר ומבשלים על אש בינונית תוך ערבוב עד שהרוטב מסמיך והופך לירוק עמוק, כ -5 דקות.
מוסיפים לסיר את המרק, ההומיני והעוף. מכסים ומבשלים עד שהעוף רך, כ -10 דקות.
מקשטים באבוקדו, צנוניות ו/או שבבי תירס, אם רוצים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קאווה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -13 דולר.
![קאווה]()
קאווה
צבע צהוב בהיר עם גוונים זהובים. שחרור טוב של בועות זעירות העולות ברכבות שבסופו של דבר יוצרות כתר מוס עליז. קאווה נוצץ מאוד אלגנטי, עם הערות פירות וניואנסים אופייניים של ההזדקנות בבקבוק. בפה זה נחמד מאוד, עם נקודות מעט מתוקות וזכרונות תפוחים אחרונים. חומציות טובה והתמדה. טעם לוואי ארוך ומורכב עקב הזדקנות ארוכה בבקבוק.