זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לכו לחנות ותביאו צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, כמון טחון, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו בירה דלעת מעושנת ומרק תפוחי אדמה צ'דר עם פופקורן בייקון מסוכר, סינסינטי דלעת צ'ילי וופלים בירה, ו בישול איטי דלעת בירה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר 3 ליטר, חום 1 כף שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים בשר ו 1/2 כפית מלח; לבשל 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(או או רגיל)
3
להעביר בקר לצלחת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מסננים שומן מסיר.
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
5
מוסיפים שמן כפות שנותר לסיר; מוסיפים בצל ונותר 1/2 כפית מלח. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
6
להחזיר בשר לסיר. מערבבים במרכיבים הנותרים. מבשלים 12 עד 15 דקות או עד מעובה. במידת הצורך, מתבלים במלח ופלפל.
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Castellroig קאווה ברוט. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.