צ'ילי בירה דלעת מעושן
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לכו לחנות ותביאו צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, כמון טחון, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו בירה דלעת מעושנת ומרק תפוחי אדמה צ'דר עם פופקורן בייקון מסוכר, סינסינטי דלעת צ'ילי וופלים בירה, ו בישול איטי דלעת בירה צ'ילי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 3 ליטר, חום 1 כף שמן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בשר ו 1/2 כפית מלח; לבשל 5 עד 6 דקות, ערבוב מדי פעם, עד השחמה.
להעביר בקר לצלחת; להפריש.
מוסיפים שמן כפות שנותר לסיר; מוסיפים בצל ונותר 1/2 כפית מלח. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתחיל חום.
להחזיר בשר לסיר. מערבבים במרכיבים הנותרים. מבשלים 12 עד 15 דקות או עד מעובה. במידת הצורך, מתבלים במלח ופלפל.