צ'ילי הודו עם שתי שעועית
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? צ'ילי הודו שני שעועית יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך שמן, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: שאריות הודו? נסו את זה הודו קל חריף צ'ילי שעועית פינטו, שאריות טורקיה או טחון טורקיה ופינטו שעועית לבן צ'ילי עם סיד (ללא גלוטן), ו צ'ילי הודו עם שתי שעועית.
הוראות
מחממים שמן בסיר 6 ליטר או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים הודו, בצל, סלרי, שום, כמון ואורגנו; מערבבים היטב. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד טורקיה הוא השחמה וכבר לא ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק, שעועית, אפונה, תירס וצ ' ילי; לערבב היטב. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 25 עד 30 דקות כדי למזג טעמים, ערבוב מדי פעם. מערבבים במיץ ליים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם בחירה מצוינת לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada