צ'ילי לבן של מליסה D' Arabian עם שום קלוי מהיר
הצ'ילי הלבן של מליסה D' Arabian עם שום קלוי מהיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-41 אמרו שזה היה במקום. אם יש לך עוף, שמן זית, תרד, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו צ'ילי עוף לבן מהיר, צ'ילי עוף לבן מהיר, ו עוף צלוי מהיר עם חרדל ושום (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את השום הקלוי: לזרוק את 12 שיני שום עם שמן זית ו 1 כפית מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מכסה, משאיר פתח אוורור, ומיקרוגל עד רך, על 90 שניות.
הכן את הצ ' ילי: מחממים את המטגן. מבשלים את שאלוט בשמן זית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה עד קרמל, כ -20 דקות. בינתיים, מניחים את צ ' יילס על מחבת מטלית מרופדת רדיד עד חרוך מכל הצדדים, מסתובב, כ 8 דקות.
להעביר לקערה, לכסות עם ניילון לעטוף ולתת מגניב. לקלף את הפלפלים עם האצבעות או סכין קילוף. גזע, זרע וקוצצים.
מוסיפים את השום הטחון לצלצלים ומבשלים עד ריחני, כ 2 דקות.
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, עד קלוי, על 3 דקות. הגבר את החום גבוה ולהוסיף את היין; ומבשלים 2 דקות, מגרד את כל חתיכות השחמה מהמחבת.
מוסיף את צ 'ילי קלוי, 6 מרק כוסות, עוף, אבקת צ' ילי, קאיין, שעועית, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם. חזור לרתיחה.
בינתיים, לסחוט את עיסת רך מן השום הקלוי לתוך בלנדר או מעבד מזון.
להוסיף את מרק 1 כוס הנותרים ולעבד עד חלקה.
מוסיפים לצ ' ילי ומבשלים עד מעובה, כ -30 דקות, מוסיפים את התרד במהלך 5 הדקות האחרונות.
מוסיפים את הפפריקה והשמנת ומתבלים במלח ופלפל.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. המערות רוג ' ר גולאר גראן Reserva קאווה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה]()
מערות רוג ' ר גולארט גראן רזרבה קאווה
היינות המועסקים בייצור קאווה נבחרים בקפידה רבה והם כפופים לתקופת הזדקנות מינימלית של ארבע שנים. לאחר 24 חודשים – ופעם בשנה – הבקבוקים בהזדקנות כפופים לטכניקת déplacé, המורכבת מניעור הבקבוקים על מנת homogenize ולהשיג מיצוי גדול יותר במונחים של פוטנציאל ארומטי וטעם שלהם, על פני יותר מ 48 חודשים של הזדקנות. התוצאה היא קאווה עדינה עם צביעה צהובה חיוורת, גוונים זהובים בהירים, וניצוץ מדהים, כמו גם זרי פרחים מעניינים, מורכבים וחזקים.תערובת: 60% Xare-lo, 20% Macabeo ו 20% Parellada