צ'ילי סטייק פיאסטה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 12 מנות. במנה עיקרית זו יש 320 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פלפל, עגבניות, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . נסו סטייק פלפל פיאסטה, סטייק Fiesta Floribbean, ו צ'ילי פיאסטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים סטייק ופלפל שחור טחון בשמן חם עד השחמה מכל הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
זיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מערבבים בצל לתוך בשר בקר; לטגן עד בצל הם שקופים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מערבבים פלפלים ירוקים, פלפל צהוב ופלפל אדום לתוך תערובת בקר אחד בכל פעם. מבשלים ומערבבים עד ריחני, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
פלפל צהוב
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
יוצקים עגבניות חתוכות לקוביות, שעועית כליות, שעועית שחורה, תירס, ורוטב עגבניות לתערובת פלפל בקר. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד טעמים תערובת ובשר הוא רך, על 1 שעה.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות Maddalena מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 19 דולר לבקבוק.