צ'ילי עם הודו ושעועית
צ'ילי עם הודו ושעועית נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 214 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . אם יש לכם שעועית, אבקת צ'ילי, טורקיה הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צ'ילי הודו עם שעועית לבנה, בעבודה: צ'ילי הודו עם שעועית שחורה חלפיניו, ו צ'ילי הודו עם בטטות ושעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הודו, בצל ופלפל ירוק בסיר מרק גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד טורקיה היא כבר לא ורודה, על 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות; גריז עודף גשם. מערבבים עגבניות מבושלות, שעועית צ 'ילי, שעועית כליות, שעועית פינטו, שעועית שחורה, פלפל חלפיניו, שום, אבקת צ' ילי, מולסה, כמון, קוביית בוליון, אורגנו, מלח, ופלפל קאיין לתערובת טורקיה.
להביא צ ' ילי לרתיחה, להפחית את החום נמוך, לכסות את הסיר. מבשלים עד שהירקות רכים וטעמים מעורבבים, כ -20 דקות.