צ'ילי שלוש שעועית עם קרום פולנטה
המתכון צ'ילי שלוש שעועית עם קרום פולנטה מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 26 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 636 קלוריות. אם יש לכם בצל, גבינת פלפל ג'ק, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את הבצל אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 73%. ציון זה מוצק. נסו קרוסטה די פולנטה קון קיקוריה (קרום פולנטה עם צ'יקו מטוגן, פאי פיצה קרום פולנטה, ו פיצה קרום פולנטה של השף ג'ואי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו בצל ופלפל בשמן עד שהם רכים.
מוסיפים את השום, תיבול צ ' ילי, סוכר חום ופלפל אנגלי; לבשל 1 דקה יותר. מערבבים פנימה את השעועית, המרק והעגבניות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 15 דקות.
העברה ל-11 אינץ ' לא משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה (המנה תהיה מלאה).
מניחים צלחת על תבנית אפייה. מסדרים מעל פרוסות פולנטה; מפזרים גבינה.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 ניתנים לזיהוי למשך 30-35 דקות או עד לבעבע.