צ'יפוטלה מבושל לאט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה לבישול איטי צלי חזיר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 551 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך בטטות, כמון טחון, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות ו-25 דקות. נסו חזיר צ'יפוטלה איטי עם סלט מנגו, צלעות חזיר בישול איטי צ'יפוטלה דבש, ו כריכי צ'יפוטלה איטיים עם בשר חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים אבקת צ ' ילי, מלח, אבקת שום וכמון.
מוסיפים תפוחי אדמה, בטטות ובצל לקערה; מערבבים למעיל.
מניחים ירקות בבישול איטי.
הסר רשת חזיר. לשפשף שמן על חזיר; רול תבלינים בקערה כדי לכסות.
יוצקים רוטב עגבניות, עגבניות וקצוצים צ ' ילה על חזיר וירקות.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות.
הסר חזיר וירקות מן התנור; לכסות כדי להתחמם.
יוצקים רוטב מתבשיל לסיר 3 ליטר. בקערה קטנה, לערבב מים קורנפלור; מערבבים לתוך רוטב. מבשלים מעל חום גבוה 5 עד 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה.
מגישים רוטב עם חזיר וירקות.