צ'יפוטלה פטוצ' יני עם הודו מעושן
צ'יפוטלה פטוצ' יני עם הודו מעושן עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, חזה הודו חתוך, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו צ'יפוטלה פטוצ' יני עם הודו מעושן, הודו אדובו בגריל עם עגבניות ירוקות וגבינה בגריל צ'דר מעושן + מיונז דבש צ' יפוטלה, ו פטוצ'יני תירס מתוק צ' יפוטלה בריא (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים קמח ומלח; לעשות גם במרכז. בקערה קטנה, להכות שמן, ביצים וצ ' ילי; לשפוך לתוך היטב. מערבבים עם מזלג, בהדרגה להביא תערובת קמח למרכז, עד צורות בצק וסיבובים לתוך כדור. אם הבצק יבש מדי, מערבבים עד 2 כפות מים.
התגלגל וחתוך לפי ההוראות למטה. (השתמש בקמח נוסף בעת גלגול וחיתוך אטריות.)
מניחים רצועות פטוצ ' יני על מגבת; לתת לעמוד 30 דקות.
שיטת גלגול: על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 5 דקות או עד חלקה ואלסטית. מחלקים ל 4 חלקים שווים.
רול בצק, 1 חלק בכל פעם, לתוך מלבן נייר דק 14x10 אינץ ' (לשמור על הבצק שנותר מכוסה). קיפול רופף מלבן לאורכו לשלישים; לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ'. לפתוח רצועות נפרדות.
שיטת מכונת פסטה ידנית: על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 4 דקות או עד חלקה ואלסטית. מחלקים בצק ל 4 חלקים שווים. להאכיל את הבצק, 1 חלק בכל פעם דרך גלילים חלקים להגדיר בהגדרה הרחבה ביותר (לשמור על הבצק שנותר מכוסה).
מפזרים קמח אם הבצק הופך דביק. מקפלים לאורכו לשלישים. חזור על האכלה בבצק באמצעות רולים וקיפול לתוך שלישים 8 עד 10 פעמים או עד הבצק הוא מוצק וחלק. להאכיל את הבצק דרך הגדרות צרות בהדרגה עד הבצק הוא דק נייר. (הבצק מתארך ככל שהוא נעשה דק יותר; ניתן לחתוך אותו לרוחב בכל עת לטיפול קל יותר.) Feed through fettuccine cutting rollers.
ב 2-סיר ליטר, תירס חום, מים ובצל לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים 5 דקות.
יוצקים לתוך מעבד מזון או בלנדר. לכסות ולעבד עד כמעט חלקה.
בסיר 2 ליטר, להמס חמאה על אש נמוכה. מערבבים בקמח, מלח ופלפל. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מבעבע; להסיר מן החום. מערבבים בתערובת תירס, חלב, חצי וחצי וטורקיה.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
לשבור פטוצ ' יני לחתיכות בגודל הרצוי. ב 4-סיר ליטר, לבשל פטוצ ' יני ב 3 ליטרים מים מלוחים רותחים (1 מלח כף) 8 עד 10 דקות או עד רך; לנקז. לזרוק עם תערובת טורקיה.