קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

צ'יפוטלה פלפל נאצ' וס

צ'יפוטלה פלפל נאצ' וס
צריך מתאבן ללא גלוטן? נאצ'וס פלפל צ' יפוטלה יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לכם בצל ירוק, פלפל, קולבי-מונטריי גבינת ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו צ'יפוטלה פלפל נאצ' וס, נאצ'וס פלפל, ו נאצ'וס עוף פלפל מיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425 מעלות. קל לרסס חתיכה גדולה של רדיד אלומיניום או צלחת אטום עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
מורחים 2 כוסות של שבבי טורטייה על נייר במעגל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס טורטייהצ ' יפס טורטייה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
3
מפזרים על 3/4 כוס הגבינה. למעלה עם שאר צ ' יפס ופלפלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
גבינהגבינה
צ ' יפסצ ' יפס
4
חותכים רצועות עוף לחתיכות קטנות יותר אם תרצה; מפזרים על פלפלים.
מרכיבים שתצטרך
מכרזי עוףמכרזי עוף
פלפלפלפל
5
מפזרים onionsand הנותרים 1 1/4 כוסות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
6
אופים 6 עד 8 דקות או עד גבינה מותכת. בינתיים, לערבב סלסה וצ 'ילי צ' יפוטלה. תערובת סלסה כפית על נאצ ' וס חם.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלהצ 'ילי צ' יפוטלה
גבינהגבינה
סלסהסלסה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חמים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.