צ'יפוטלה צ' דר-אנצ'ילדות בשר
המתכון צ'יפוטלה צ' דר-אנצ'ילדות בשר יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 40 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 485 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם גבינת צ'דר משולשת, סלסה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. , שהוא מוצק. נסו אנצ'ילדות בשר צ' דר, אנצ'ילדות בשר צ' דר, ו אנצ'ילדות בשר וצ' דר (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ממרח גבינת שמנת, פלפלים, תיבול טאקו וחלב עד מעורבב. בשר חום במחבת nonstick גדולה; לנקז. להחזיר בשר למחבת.
מוסיפים תירס ו 1/2 כוס כל תערובת גבינת שמנת, גבינה גרוסה וסלסה; לערבב היטב.
כפית על תערובת בשר 1/3 כוס במרכז כל טורטייה; להתגלגל.
מקום, צדי התפר למטה, בתבנית אפייה 13x9 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול; העליון עם תערובת גבינת שמנת נותרת, סלסה וגבינה גרוסה. כיסוי.
אופים 20 דקות. או עד מחומם דרך, חושף במשך 5 דקות האחרונות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.