צ'יפוטלה צלי בטטה וסלט קינואה שעועית שחורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צ'יפוטלה צלי בטטה וסלט קינואה שעועית שחורה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6512 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו רוטב אבוקדו, קינואה, אבקת צ'יפוטלה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. נסו חרס סיר צ'יפוטלה בטטה שעועית שחורה צ' ילי קינואה, צ'יפוטלה בטטה ועוגות קינואה שעועית שחורה עם רוטב אבוקדו שמנת, ו סלט שעועית שחורה קינואה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את הבטטה בשמן, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל, מניחים על תבנית אפייה בשכבה אחת וצולים בתנור שחומם מראש 204° עד למכרז, על 20-30 דקות.בינתיים, לחמם את השמן במחבת רוטב על חום בינוני, מוסיפים את הבצל ומבשלים עד במכרז, על 5-7 דקות.
מוסיפים את השום, אבקת צ 'יפוטלה צ' ילי וכמון ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מוסיפים את קינואה ומים, מביאים לרתיחה להפחית את החום ומבשלים עד קינואה מכרז והנוזל נספג, על 15-20 דקות.
מערבבים את השעועית ואת בטטה לתוך קינואה ומתבלים עם מלח מיץ לימון ופלפל לפי הטעם.
מערבבים בכוסברה וליהנות אופציונלית מעוטר אבוקדו, בצל אדום, פרסקו queso וכוסברה יחד עם רוטב אבוקדו.